Тинктура мента, глог и валериана Купро


Описание:

Тинктура мента, глог и валериана има изключително приятно  и освежаващо действие. Може да бъде консумирана при проблеми със стомаха. Притежава благоприятен ефект върху дейността на сърдечно-съдовата система. Спомага за поддържането на нормалния тонус на сърдечния мускул и ритъм на сърдечната дейност както и за нормалния тонус на коронарните, мозъчните и периферните кръвоносни съдове. Помага за поддържането на нормалното ниво на холестерола в кръвта. Употребява се като стимулатор на храносмилането. Намалява нервното напрежение и подобрява съня.

ТИНКТУРА МЕНТА, ГЛОГ И ВАЛЕРИАНА КУПРО

TINCTURA PIPERITAE, CRATAEGI, VALERIANAE KUPRO

Продуктът съдържа: Тинктура Валериана (Valerian root) 88,8mg, Тинктура Глог (Hawthorn leaf and flover) 88,8mg, Тинктура Мента (Folia Menthae piperitae) 11,1mg и Ментово масло (Oleum menthae piperitae) 11,0mg и етанол 70% до 100 ml.

Предупреждения: Да не се употребява при бременност, свръхчувствителност към някоя от съставките и при деца под 5 години! Да се съхранява на място недостъпно за деца! Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Прием: По 20 капки 2-3 пъти дневно от настойката в чаена лъжичка или на бучка захар.

Препоръчван дневен прием: общо 60 капки.

Продуктът не трябва да се прилага след изтичане на срока на годност 2 години.

Период на използване след първоначално отваряне - 1 (един) месец при температура до 25оС.

Да се съхранява на сухо и защитено от светлина място, при температура до 25оС. Да се пази от огън!